Ammattiohjaaja, logistiikka-ala

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ammattiohjaajaa ajalle 1.8.2021-30.1.2022 vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Ammattiohjaajan tehtäviin kuuluu logistiikan opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta. Työ edellyttää rohkeutta siirtyä tehtävästä toiseen sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Ammattiohjaaja huolehtii opiskeluympäristön kannustavasta ja työhyvinvointia tukevasta toiminnasta yhdessä tiiminsä kanssa. Hän voi olla opiskelijan apuna myös työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa.

Hakijan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö.
Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ohjata erilaisia opiskelijoita. Innostunut ja positiivinen työote auttavat työn menestyksekkäässä hoidossa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Jani Järvinen, puh. 050 4150 902, jani.jarvinen@keuda.fi
Koulutusjohtaja Rita Simola, puh. 050 4150 973, rita.simola@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava

Suggested jobs