Ammattiohjaaja sähköalalle - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Ammattiohjaajan tehtäviin kuuluu mm. sähköalan opiskelijoiden ohjaus ja neuvonta pääosin oppilaitoksen omissa harjoitteluympäristöissä toteutettavissa sähköasennusharjoituksissa. Ammattiohjaaja avustaa opiskelijoita myös muissa oppimisen tukeen liittyvissä asioissa.

Tehtävä on määräaikainen 16.8.2021-31.12.2022.

Hakijoilta edellytämme sähköalan koulutusta sekä osaamista toimia ohjaustyössä. Ammatillisen koulutuksen tuntemus sekä alan työkokemus on tehtävässä eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ohjata erilaisia opiskelijoita. Innostunut ja positiivinen työote auttavat työn menestyksekkäässä hoidossa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesimies Jari Sirèn p. 050 560 1728, jari.siren@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Wärtsilänkatu 7, 04410 Järvenpää

Rekommenderade jobb