test
Anstaltsbiträde till Ulkometsä daghem - Karleby stad

Karleby stads städ- och matservice lediganslår en (1) befattning som anstaltsbiträde för tillsvidareanställning vid fastigheten på Ulkometsä daghem. Anställningsförhållandet börjar 3.1.2022 eller enligt överenskommelse. Arbetet är heltidsarbete 38,25h/vecka och det dagliga arbetet utförs mellan kl. 06.00 och 18.00.

I arbetet behövs färdigheter i planeringen av eget arbete och teamarbete, samt goda kunskaper i samverkan och kundbetjäning. Av dig önskar vi ett aktivt och flexibelt sätt att arbeta samt serviceanda.

Behörighetskriterier: yrkesexamen för anstaltsvårdare eller annan utbildning inom branchen. Som merit räknas hygienpass och arbetssäkerhetskort.
I arbetet behöver man grundläggande kunskaper i IT.

Städaren väljs på basis av lämplig utbildning, arbetserfarenhet och lämplighet för arbetsuppgiften ifråga samt en eventuell intervju.

Vid befattningens tillsättande tillämpas en prövotid på sex månader.
Arbetstagaren skall inom prövotiden presentera ett av arbetshälsovården godkänt intyg över lämplighet för uppgiften samt drogtest. Studie- och arbetsintyg i original visas upp i samband med en eventuell intervju.

Arbetsgivaren förbehåller sig rätten till ändringar i rekryteringen.

Vi välkomnar till vårt team en person, som har en aktiv och flexibel attityd till arbetet samt till arbetsmiljön.
Förutom yrkeskunskap värdesätter vi också utvecklings- och serviceanda, att du förbinder dig till arbetsgivarens värden samt goda kunskaper i växelverkan-, och kundbetjäning.

Skicka din ansökan senast 12.12.2021 kl. 18.00 via Kuntarekry.
www.kuntarekry.fi

Uppgiftsbaserad lön enligt AKTA 1933,85€/mån.
I uppgiften tillämpas en prövotid på sex månader.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Serviceförman Känsäkangas Merja p.040 8065711 merja.kansakangas@kokkola.fi

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Karleby, det tvåspråkiga landskapscentret för Mellersta Österbotten, är en havsnära och växande stad i ständig utveckling. Staden med nästan 50 000 invånare erbjuder mångsidigt boende, täckande basservice, goda trafikförbindelser samt utmärkta möjligheter till utbildning och fritidssysselsättning. Som arbetsgivare är Karleby stad en betydande multikoncern med 2 300 anställda såväl inom undervisning och fostran som inom teknik, förvaltning och kultur.

Karleby stads Städ- och matservice är en resultatenhet som är underställd sektorn Stadsmiljö. Städservicen producerar, köper och utvecklar kundorienterad, högklassig och konkurrenskraftig städ- och anknytande service för stadens ämbetsverk och inrättningar. Kunnandet, yrkeskompeten- sen och utvecklingen hos personalen som producerar servicen stöds på många olika sätt under hela arbetskarriären.


Adress: Ulkometsänkatu 1, 67400 Kokkola
Karleby stad - Rökfri arbetsplats Karleby stad - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb