test
Anstaltvårdare till Ekenäs sim- och bollhall - Raseborg stad

Vi söker nu en ny medlem till vårt arbetsteam i Ekenäs simhall och bollhall. Av sökanden förutsätts yrkesexamen för anstaltsvårdare eller annan lämplig utbildning inom branschen.
Till arbetsuppgifterna hör städning i alla utrymmen i Ekenäs simhall och bollhall. Städningsarbetet följer en vecko- och dagsplan med kväll och helgarbetsturer.
Till städpersonalens arbetsbild ingår även vaktmästaruppgifter tidvis. Städpersonalen övervakar i simhallen vid behov. Städpersonalen ansvarar även för uppgörandet av beställningslistor för städmaterial

Vid befattningens tillsättande tillämpas en prövotid på 4 månader. Den som blir vald ska visa upp ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Camilla Flinck, städchef, 019 289 3902

Lär dig mer om oss

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Tilahallinto-osasto, Siivouspalvelut

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb