Skip to main content
test
Apulainen ruokahuoltoon ja kansliatoimintoihin - Hangö stad

Haemme apulaista ajalle 1.9. - 31.12.2022 vuodeosaston ruokahuoltoon ja terveyskeskuksen postitukseen

Kelpoisuusehtona on suoritettu oppivelvollisuus ja hygieniapassi (hygieniapassi suoritettava 3 kuukauden sisällä työn aloituksesta). Työtehtäviin kuuluu terveyskeskuksen vuodeosaston ruokahuollossa avustaminen, terveyskeskuksen postitus ja kansliatehtäviä. Työ on päivätyötä. Työtehtävät edellyttävät suomen- tai ruotsinkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista taitoa. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä.

Huomioimme alan opiskelijoiden hakemukset.

Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 15.00 ja toimeen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Tehtävään valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alettua. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hangossa 7.7.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Jaana Santalahti, jaana.santalahti@hanko.fi / Tuija Österback, tuija.osterback@hanko.fi puh. 040 8281 647, (30.7.2022 saakka), johtava hoitaja Sari Lehtinen, puh. 040 828 1647, sari.lehtinen@hanko.fi (1.8.2022 alkaen)

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Terveyskeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Esplanaadi 85, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Rökfri arbetsplats Hangon kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb