Apulaisosastonhoitaja

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on rohkea ja uudistuva 11 kunnan, 1900 työntekijän ja 171 000 kantahämäläisen sairaanhoitopiiri. Haluamme olla inhimillinen sairaala potilaille ja henkilöstölle. Tavoitteemme on olla edelläkävijä vaikuttavuudessa ja tiedolla johtamisessa. Kanta-Hämeen keskussairaala on henkilöstömme ja potilaiden mielestä ihmisen kokoinen sairaala - ja nyt siis yhtä ihmistä vailla.

Haemme apulaisosastonhoitajaa vakituiseen virkaan akuuttipsykiatrian P2 osastolle Hämeenlinnan yksikköön.

Aikuispsykiatrian osasto on monipuolinen työpaikka, jossa voit kokea akuutti psykiatrian vaihtelevan arjen. Osasto P2 on 17-paikkainen akuuttiosasto, jossa hoidetaan pääasiassa psykoosisairauksia, mielialahäiriöitä sekä persoonallisuushäiriöitä sairastavia ihmisiä. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävään kuuluu potilaslähtöisen hoitotyön monipuolinen kehittäminen ja päivittäisjohtamisen toteuttaminen yhdessä osastonhoitajan kanssa sovitun työnjaon mukaisesti. Työ sisältää sekä hallinnollista työtä, että kliinistä potilastyötä.

Arvostamme vahvaa kykyä organisoida ja kehittää yksikön toimintaa muuttuvissa tilanteissa, valmiutta joustavuuteen, hyviä yhteistyötaitoja ja taitoa työskennellä moniammatillisessa tiimissä sekä kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä ja esimiestyönkokemusta. Lisäksi edellytämme kokemusta työvuorosuunnittelusta.

Edellytämme laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa ja ylempää ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa tai laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa ja lisäksi riittävää lähiesimieskoulutusta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

https://www.khshp.fi
https://www.khshp.fi/palvelut/psykiatria/aikuispsykiatria/

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Kari Forss puh. 03 629 4110
Tulosalueylihoitaja Jaana Metsälä puh. 040 543 9437
Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Psykiatria, Akuuttipsykiatrian osasto P2
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.