Apulaisosastonhoitaja: erikoissairaanhoito, Joensuu (ID4149)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 28.2.2020 mennessä APULAISOSASTONHOITAJAN virka

Yhteispäivystyksessä on haettavana apulaisosastonhoitajan virka.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina ja sovitun tehtäväjaon mukaisesti osaltaan johtaa ja koordinoi hoitotyötä osana moniammatillista työryhmää. Apulaisosastonhoitaja on hoitotyön asiantuntija, joka osallistuu hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen. Apulaisosastonhoitajan tehtäviin kuuluu hallinnollisia tehtäviä, hankkeisiin osallistumista sekä lisäksi kliinisen hoitotyön tehtäviä. Tarjoamme monipuoliseen työhön hyvän perehdytyksen ja tiiviin osastonhoitaja-/apulaisosastonhoitajaverkoston.

Kelpoisuutena apulaisosastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä.

Valinnassa painotamme akuutin hoitotyön kokemusta ja motivaatiota toimintamallien kehittämiseen sekä näyttöön perustuvan hoitotyön edistämiseen. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja suuntausta omien johtamistaitojen kehittämiseen ja muutoksessa johtamiseen. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, perehtyneisyyttä akuuttiin hoitotyöhön, sitoutumista tehtävään sekä oman osaamisen kehittämistä toimintalähtöisesti.

Jos kiinnostuit ja vastaat hakuprofiilia, odotamme innolla hakemustasi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojausta.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kysy lisää osastonhoitaja Virva Pellinen, virva.pellinen@siunsote.fi p. 0503877912

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 8.2 .2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4149
  • 8.2.2021 - 28.2.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare