test
Apulaisosastonhoitaja, Jalmari J20 - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme APULAISOSASTONHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Jalmariin osastollemme J20, Lahteen. Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Osasto J20 toimii Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa ja osaston profiili on uudistettu keväällä 2021. Osasto J20 sijaitsee Jalmarin vanhemmassa osassa kahdessa kerroksessa. Osastokokonaisuus sisältää 16 paikkaisen geriatriseen kuntoutukseen keskittyvien hoidon ja 10 paikkaisen vaikeasti käytösoireisten muistisairaiden hoidon. Osastoa on remontoitu ja uudistettu työ- ja potilasturvallisuus huomioiden.

Apulaisosastonhoitajana työskentelet osastonhoitajan työparina ja keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat osaston kliinisen työn ohjaaminen sovittujen tavoitteiden ja strategian mukaisesti, työntekijöiden työvuoro ja -henkilöstöresurssien suunnittelu sekä osaston toiminnan kehittäminen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työssäsi tärkeä painopiste on potilas- ja työturvallisuus. Apulaisosastonhoitajan työhön sisältyy myös kliinistä hoitotyötä, jossa tuet henkilöstöä vaikeasti käytösoireisten muistisairaiden potilaiden hoitamisessa.

Työssä onnistuminen vaatii geriatrisen kuntoutumisen ja hoitotyön kokemusta sekä vanhuspsykiatrista tuntemusta. Apulaisosastonhoitajana edellytämme sinulta hoitotyön asiantuntijana toimimista, hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden eteenpäin viemistä. Eduksi katsotaan kokemusta geriatristen potilaiden kanssa työskentelystä ja esimieskokemusta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää omaa osaamista moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen osaavan työyhteisön, jossa on mukava tehdä työtä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen tai soveltuvaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa ja sen lisäksi kokemusta työnjohdollisista tehtävistä sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on 4kk koeaika.

Jos olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vaihtelevasta työstä niin lähetä hakemuksesi meille.
Tervetuloa töihin huippuporukkaan!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Katri Loipponen
puh. 0503987715
katri.loipponen@phhyky.fi

Lisätietoja

J20

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Rekommenderade jobb