Apulaisosastonhoitaja, KNK-pkl

Hei sinä hoitotyön ammattilainen, jota kiinnostaa toimiminen ja kehittyminen lähiesimiestehtävissä! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään työyksikön hoitotyötä sekä omaa osaamistasi.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksessa on haettavana apulaisosastonhoitajan toimi, jonka alkusijoituspaikka on Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka (3551).

Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksen erikoisalat ovat korva-, nenä- ja kurkkutaudit, silmätaudit, suu- ja leukasairaudet sekä puhe- ja äänihäiriöt. Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka vastaa lääkärin lähetteellä tulevien oman alansa kaikenikäisten potilaiden erikoissairaanhoidosta sekä kuulon tutkimuksista ja kuntoutuksesta. Poliklinikalla tehdään paikallispuuduteleikkauksia toimenpidevastaanotolla sekä hoidetaan virka-aikana päivystyspotilaat. Leikkaushoitoa vaativat potilaat hoidetaan Kaarisairaalassa.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina. Keskeistä hänen työssään on hoitotyön toiminnan ja ammatillisen osaamisen kehittäminen näyttöön perustuen. Apulaisosastonhoitaja osallistuu myös kliiniseen hoitotyöhön ja vastaa erikseen sovituista hallinnollisista tehtävistä. Apulaisosastonhoitaja kehittää osaltaan hoitotyön laatua magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä tukee henkilöstöä lean-ajatteluun ja jatkuvaan kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, organisointikykyä, kehittämisosaamista sekä muutosvalmiutta. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus poliklinikkatyöstä ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoisalan potilaiden hoidosta sekä -toimenpiteistä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja erittäin modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (maisterin tai kandidaatin tutkinto) tai sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK) ja laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä kokemus lähijohtamisesta.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimea täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/korva-nena-ja-kurkkutaudit

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Anne Honkalampi p. 044 717 2853 ja ylihoitaja Auli Luostarinen, p. 044 717 2604. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!