Skip to main content
test
Apulaisosastonhoitaja, Malmin sairaala - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme innostunutta, akuutti hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta apulaisosastonhoitajaa sijaisuuteen alkaen 31.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Apulaisosastonhoitajana toimit sairaanhoitajana ja osastonhoitajan työparina sekä sijaisena tämän poissa ollessa. Osallistut uuden työntekijän perehdyttämiseen ja hoitohenkilökunnan osaamisen varmistamiseen sekä toimit opiskelijavastaavana.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää monipuolista sisätautipotilaan sairaanhoidon osaamista, sinnikkyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja työelämätaitoja, halua kehittää hoitotyötä ja osaston toimintaa potilaslähtöisesti sekä valmiutta viedä muutoksia eteenpäin. Hyvät toiminnan organisointitaidot, aloitteellisuus ja aktiivinen työote vaihtelevissa tilanteissa on tehtävässä eduksi.

Malmin sairaala on pieni ja tehokas, mutta samalla kodikas sairaala, jossa sijaitsee vuodeosastoja, HUS:n yhteispäivystys, valvontaosasto, laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä Malmin terveysasema. Pidämme tärkeänä potilaan ja omaisten kanssa tehtävää työtä. Lisäksi toiminnassamme korostuu moniammatillinen, organisaatiorajat ylittävä yhteistyö kotihoidon ja jatkohoitopaikkojen kanssa.

Helsingin kaupunki tarjoaa työnantajana monenlaisia työsuhde-etuja. Etuihin kuuluu henkilöstökassa, mahdollisuus työsuhdeasuntoon, työmatkaetu, alennuksia mm. kaupungin liikuntapaikoissa sekä kaupunkipyörä veloituksetta käyttöösi kauden ajaksi.

Kelpoisuusehdot:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tiina Vikstedt, p. 050 402 2837

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Talvelantie 6, rakennus 18, 00700 Helsinki

Rekommenderade jobb