Apulaisosastonhoitaja, Naistentaudit

Hei sinä hoitotyön ammattilainen, jota kiinnostaa toimiminen ja kehittyminen lähiesimiestehtävissä! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään työyksikön hoitotyötä sekä omaa osaamistasi.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Naistentaudit ja synnytykset -osaamiskeskuksessa on haettavana kaksi (2) apulaisosastonhoitajan toimea, joiden sijoituspaikat ovat Naisten poliklinikka (3304) ja Naisten akuuttikeskus (2303).

Naisten poliklinikka (3304) on lähetepoliklinikka ja siellä toimii yhdistettynä naistentautien ja äitiyspoliklinikan toiminnot. Poliklinikalla on muun muassa gynekologisen syövän, lapsettomuuden ja urogynekologian erityispoliklinikat. Poliklinikalla tehdään paikallispuudutuksessa pieniä gynekologisia toimenpiteitä (mm. kohdun tähystyksiä) ja tavoitteena on polikliinisen kirurgisen toiminnan kehittäminen. Naisten poliklinikalla seurataan myös riskiraskauksia, sekä tehdään sikiöseulontatutkimuksia ja sikiödiagnostiikkaa.

Naisten akuuttikeskuksessa (2303) toimii ympärivuorokautisesti synnytysvastaanotto, synnytyssalit ja naistentautien erikoissairaanhoidonpäivystys sekä SERI-keskus seksuaaliväkivallan uhreille. Seurantaa ja tarkkailua vaativat raskaana olevat ja naistentautien päivystyspotilaat hoidetaan Naisten akuuttikeskuksessa. Naisten akuuttikeskuksessa on kaksi omaa leikkaussalia, joissa hoidetaan keisarileikkaukset, istukan käsin irrotukset, kaavinnat ja repeämän ompelut sekä pienet gynekologiset päivystystoimenpiteet.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina. Keskeistä hänen työssään on hoitotyön toiminnan ja ammatillisen osaamisen kehittäminen näyttöön perustuen. Apulaisosastonhoitaja osallistuu myös kliiniseen hoitotyöhön ja vastaa erikseen sovituista hallinnollisista tehtävistä. Apulaisosastonhoitaja kehittää osaltaan hoitotyön laatua magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä tukee henkilöstöä lean-ajatteluun ja jatkuvaan kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, organisointikykyä, kehittämisosaamista sekä muutosvalmiutta. Aikaisempi työkokemus synnytys-ja naistentautien parista sekä operatiivinen koulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja erittäin modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (maisterin tai kandidaatin tutkinto) tai sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK) ja laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto (kätilö) sekä kokemus lähijohtamisesta.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimea täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/naistentaudit

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat Naisten akuuttikeskus: osastonhoitaja Pia Kokkonen, p. 044 717 2342 ja Naisten poliklinikka: osastonhoitaja Jenni Naarala, p. 044 717 2723 ja molemmista paikoista ylihoitaja Arja Konttinen, p. 044 717 4600. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!