test
Apulaisosastonhoitaja, Ortopedian osasto A22 - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme apulaisosastonhoitajaa Ortopedian osastolle A22.

Haluatko töihin mukavaan työyhteisöön kehittämään ortopedistä hoitotyötä? Haemme apulaisosastonhoitajaa ortopedian vuodeosastolle A22. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä mielellään kokemusta ortopedisesta hoitotyöstä. Arvostamme johtamis- ja organisointikykyä, kokemusta työvuorosuunnittelusta sekä aktiivista ja innostunutta kehittämisotetta ortopedisen potilaan hoitotyöhön. Tehtävään sisältyy myös kliinistä hoitotyötä.

Hoidamme ja tutkimme tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Keskitymme vaativaan elektiiviseen eli ennalta suunniteltuun ortopediaan sekä traumatologiaan. Hoidamme esimerkiksi lonkan tai polven tekonivel- ja selkäleikkauspotilaita. Päivystyksellisiä potilasryhmiä ovat muun muassa lonkka-, reisi-, lantio- ja rankamurtumapotilaat, yläraaja-, nilkka- ja jalkavammapotilaat sekä neurokirurgiset päivystyspotilaat.

Potilaat tulevat suunniteltuihin leikkauksiin pääsääntöisesti leikkausaamuna LEIKO-yksikön kautta. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä geriatrian poliklinikan kanssa kehittäen vanhusten hoitotyötä. A22 Ortopedian osastolla on 26 vuodepaikkaa.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 25.11.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Anne Peräsalo
puh. 050 474 4436
Ylihoitaja Maria Komi (7.12.2021 lähtien)
puh. 050 474 5586
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Ortopedian osasto A22
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb