test

Apulaisosastonhoitaja, Palvelutalo Nova

Ansök senast  4.12.2023 15:45

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Palvelutalo Nova on yksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ikääntyneiden asumisyksikköistä. Palvelutalo Nova tuottaa pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista. Palvelutalon perustehtävänä on turvata iäkkäiden omannäköinen, laadukas ja turvallinen loppuelämä. Hoito toteutetaan asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä tukien, kuntouttavalla työotteella.

Apulaisosastonhoitajana työnkuvaasi kuuluu yksikön toiminnan kehittäminen, laadun valvonta ja lääkehoidon kokonaisuudesta vastaaminen, sekä henkilökunnan osaamisen kehittäminen ja ohjaaminen. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä esihenkilön kanssa ja toimit hänen sijaisenaan tarvittaessa. Tehtäviin kuuluu myös hoidon suunnittelu, arviointi ja toteutus yhdessä lääkärin ja moniammatillisen tiimin kanssa. Yhteydenpito ja verkostoituminen eri ryhmien kanssa on oleellinen osa tehtävää.

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, valmiuksia toimia verkostoissa ja johtaa niitä, oma-aloitteisuutta, kykyä kantaa vastuuta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Arvostamme ihmislähtöistä työasennetta ja kehittämisintoa.
Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön.
Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Työpaikan nimi ja osoite: Palvelutalo Nova, Narvikinkatu 12, 10900 Hanko
Työaika: jaksotyöaika 114 h 45 min / 3 vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Lisäksi tehtävään valitulle teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.
Tehtävä edellyttää riittävää suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Lisätietoja antaa Palvelutalon esihenkilö Paula Lehtimäki
p. 040 484 2860
paula.lehtimaki@luvn.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Läs om arbetsgivare