test

Apulaisosastonhoitaja, sisätautien osasto 31-32

Hakuaika päättyy  5.2.2023 23:59

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme APULAISOSASTONHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen sisätautien vuodeosastolle 31-32 Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Tule työskentelemään kanssamme sisätautien vuodeosastolle! Osastolla on 34 sairaansijaa, joista 30:llä sairaansijalla hoidamme sydän - tai verisairauksia sairastavia potilaita ja neljällä sairaansijalla palliatiivisia potilaita. Apulaisosastonhoitajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähi- ja perushoitajia, lääkäreitä, geronomi, fysioterapeutti ja osastofarmaseutti.

Työtehtäviisi apulaisosastonhoitajana sisältyvät kliinisen työn ja päivittäisen työnjohdon lisäksi osastonhoitajan työparina työskentely toiminnan ja hoitotyön kehittämiseksi sekä laadun varmistamiseksi. Vastuualueeseesi kuuluu muun muassa perehdytysprosessin koordinointi ja seuranta, henkilöstön osaamisen varmistaminen ja sisäisten koulutusten järjestely. Toimit muutoksessa henkilökunnan tukena ja kannustajana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työelämäntaitoja, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta. Sinulla on hyvä paineensietokyky, halu kehittää ja kehittyä ja koet muutokset mahdollisuutena. Hoitotyön korkea laatu ja osaavan henkilöstön hyvinvointi ovat sinulle sydämen asioita. Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön tuen ja halutessasi saat mentorin perehdytyksen tueksi. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta, johtamisen tai kehittämisen lisäkoulutusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Osastonhoitaja Paula Piirainen (Poissa 23. - 27.1.23)
puh. 044 719 5126
paula.piirainen@paijatha.fi
Apulaisosastonhoitaja Ulla-Maija Tuominen (Tavoitettavissa 23.1. - 27.1.23)
puh 044 719 5131
ulla-maija.tuominen@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan