Skip to main content
test
Apulaisosastonhoitaja: terveyskeskussairaala, Nurmes (id6376) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 11.7.2022 mennessä apulaisosastonhoitajan virka

Haemme apulaisosastonhoitajaa Nurmeksen yleislääketieteen akuuttisairaanhoidon terveyskeskussairaalaan 1.9.2022 alkaen.

Terveyskeskussairaala kuuluu ikäihmisten palvelujen toimialueeseen. Terveyskeskussairaala sijaitsee Nurmeksessa. Työtehtäviin kuuluu apulaisosastonhoitajan mielenkiintoiset ja monipuoliset työt yleislääketieteen akuuttistatuksen omaavassa Nurmeksen terveyskeskussairaalassa. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä.

Kelpoisuusehtona apulaisosastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä. Hallinnollinen koulutus ja kokemus katsotaan eduksi.

Apulaisosastonhoitajan tehtävänä on varmistaa yhdessä osastonhoitajan kanssa, että yksikön perustehtävä toteutuu organisaation strategiassa määritettyjen tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Apulaisosastonhoitaja vastaa omalta osaltaan palvelukokonaisuuksien toiminnasta, taloudesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan sijaisena hänen poissa ollessa. Työstä on 40-60 % hallinnollista työtä ja 40-60 % sairaanhoitajan työtä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävissä toimisesta.

Nurmes on vireä itäsuomalainen paikkakunta, jossa on kaunis luonto ympärillä ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Tehtäväkohtainen palkka on 2822,73 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Sari Heikkinen p. 013 330 6418 tai palvelujohtaja Hannele Komu p. 013 330 6692, etunimi.sukunimi@siunsote.fi.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 16.6.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6376
  • 16.6.2022 - 11.7.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Sari Heikkinen p. 013 330 6418 tai palvelujohtaja Hannele Komu p. 013 330 6692, etunimi.sukunimi@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb