Apulaisosastonhoitaja toimi, Oulaskangas

Haemme Oulaskankaan sairaalan yhteispäivystykseen apulaisosastonhoitajaa. Yhteispäivystys vastaa virka-ajan ulkopuolisesta lähialueen kuntien perusterveydenhuollon päivystyksestä ja ympärivuorokautisesta erikoissairaanhoidon päivystyksestä.

Apulaisosastonhoitaja on hoitotyön asiantuntija ja toimii osastonhoitajan työparina päivittäisessä hoitotyön organisoinnissa, johtamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Lisäksi apulaisosastonhoitaja osallistuu päivystyksen päivittäiseen hoitotyöhön ja toimii osastonhoitajan sijaisena poissaolojen aikana.

Arvostamme hyviä yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta, paineensieto- ja organisointikykyä sekä valmiutta toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena apulaisosastonhoitajan toimeen on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai aikaisempi pätevyys tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto/ aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Maarit Nikula, 08 315 7822. Sähköposti: maarit.nikula(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oulaskankaan sairaala
Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-, nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.