Apulaisosastonhoitajan virka

Loimaan kotihoidossa on haettavana 12.4.2021 klo 15 mennessä

APULAISOSASTONHOITAJAN VIRKA

Loimaan kotihoito toimii osana kotiin vietäviä palveluita. Kotihoito koostuu kahdesta toiminta-alueesta sekä yhteisestä intensiivitiimistä ja yöpartiosta.

Kotihoidon apulaisosastonhoitajana tulet työskentelemään toisen toiminta-alueen moniammatillisen tiimin lähiesihenkilönä.

Tehtävänkuvassa keskeisintä on esihenkilötyö ja painopiste on työvuorosuunnittelussa.

Arjen joustava sujuminen, henkilöstön hyvinvoinnin kehittäminen ja seuraaminen sekä hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeitä moniammatillisen tiimin toiminnan kannalta.

Emme oleta, että osaat jo kaikkea, autamme ja perehdytämme sinua mielellämme!

Edellytämme sinulta virkaan soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa.

Työkokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon hallinnollinen osastonhoitaja Kirsi Theodorakis puh. 02 761 2381.

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto
Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Suggested jobs