Skip to main content
test

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi apulaisrehtorin viran 1.8.2022 alkaen. Sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Hirsikampus.

Pudasjärven Hirsikampus on 2016 toimintansa aloittanut yli 700 oppilaan ja opiskelijan yhtenäiskoulu ja lukio. Hirsikampuksella toteutetaan myös kansalaisopiston opetusta. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat on suunniteltu turvallisiksi, terveellisiksi, viihtyisiksi ja moneen käyttöön muuntuviksi.

Tehtävän kuvaus:
Haemme nyt apulaisrehtorin tehtävään osaavaa ja yhteistyökykyistä oppilaitoshallinnon ammattilaista. Apulaisrehtorin työaika on kokonaistyöaika ja palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti. Opetusvelvollisuus on 2h/vko.
Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti. Lisäksi edellytämme käytännössä osoitettua taitoa koulutusorganisaation johtotehtävistä.

Kelpoisuusehdot ja ehdottomat vaatimukset:
- Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksena annettu asetus (986/98)
- Kokemus ja käytännössä osoitettu taito koulun johtotehtävistä

Arvostamme:
- Erinomaisia organisointitaitoja ja käytännön kokemusta koulutyön johtamisesta
- Kokemusta monikulttuurisessa ympäristössä ja moniammatillisessa verkostossa toimimisesta
- Hyviä valmiuksia tieto- ja viestintätekniikan käyttöön sekä oppilaitoshallinnon ohjelmien (Primus, Populus, ym.) tuntemusta ja hallintaa
- Erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä hanketyöstä
- Kykyä toimia jaetun johtajuuden periaatteella toimivassa organisaatiossa
- yhtenäiskoulun ja lukion johtamiskokemusta
- oppilas- ja opiskeluhuoltotyön johtamiskokemusta

Soveltuvuuden arvioinnissa voidaan käyttää testausta.
Virkaan valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkavaalin suorittaa hallintosäännön mukaisesti kaupunginhallitus. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi
http://www.pudasjarvi.fi/hirsikampus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetus- ja sivistysjohtaja Juha Holappa puh 050-400 4799. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi
Mahdollisia tiedusteluja toivotaan ensisijaisesti sähköpostitse.

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetus

Pudasjärvi on noin 8 000 asukkaan luonnonkaunis matkailu- ja metsäkaupunki Pohjois-Pohjanmaan pohjoisosassa, aivan Lapin rajalla. Laaja, vaikkakin vähäväkinen kaupunkimme on monikulttuurinen, hirsi- ja matkailuorientoitunut ja taipuvainen käyttämään runsaita luonnonvarojaan.

Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta. Ketterä ja innovatiivinen organisaatiomme taipuu tarvittaessa, mutta ei katkea suuremmissa myllerryksissä. Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja ryhdymme niitä ennakkoluulottomasti jalostamaan ja toteuttamaan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme osoittamaan sen monin tavoin.

Pudasjärvi tunnetaan parhaiten Syötteen kotikaupunkina. Syötteen matkailualue vetoaa matkailijoihin etenkin talvisin, pitäjän halki komeana kymenä virtaava Iijoki sivujokineen puolestaan tenhoaa kesäisin. Laajat selkoset tarjoavat toimintaa ja tunnelmaa niin marjastajille, sienestäjille, metsästäjille kuin näennäisen päämäärättömästi samoaville kulkijoillekin. Urbaanimpaa sykettä janoava puolestaan saa virkistystä rajanaapurissamme Oulussa, jonka keskustaan on vain noin tunnin ajomatka.

Tule jo, sinua tarvitaan!

Ps. Jäi mainitsematta, että Pudasjärven kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Nyynäjäntie 5, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb