Apulaisrehtori, Paraistenseudun koulu - Pargas stad

Apulaisrehtori, Paraistenseudun koulu - Pargas stad

Paraisten kaupungin suomenkielisessä koulutoimessa julistetaan haettavaksi Paraistenseudun koulun (luokat 7-9) apulaisrehtorin virka vakinaista täyttämistä varten 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.

Paraistenseudun koulu on n. 200 oppilaan ja n. 30 opettajan yläkoulu, jonka johtamisesta vastaavat yhteistyössä Paraisten lukion rehtori sekä Paraistenseudun koulun apulaisrehtori. Apulaisrehtori vastaa yläkoulun arjen sujuvuudesta ja yhdessä rehtorin kanssa koulun pedagogisesta toiminnasta sekä kehittämisestä. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta. Hakijalta toivotaan kokemusta kolmiportaisesta tuesta ja oppilashuoltotyöstä. Apulaisrehtori toimii tarvittaessa rehtorin sijaisena.

Apulaisrehtorin tehtävässä edellytetään rehtorin kelpoisuutta. Kelpoisuusehto määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 2 §:n mukaisesti.

Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Läs mer

http://www.parainen.fi

Lisätietoja antavat rehtori Ari Rintanen, puh. 040 548 0541 tai opetuspäällikkö Katriina Sulonen, puh. 050 375 3592.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen opetus@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, Bildningsavdelningen, Suomenkielinen koulutus
Adress: Pajbakantie 1, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta.
Paraisten kaupungissa on noin 1000 työntekijää eri aloilla. Haluamme luoda työpaikkoja, joissa henkilöstö tuntee työssään merkityksellisyyttä, iloa ja yhteisöllisyyttä ja haluaa kehittää toimintaa ja itseään.
Yhdessä haluamme luoda houkuttelevia ja hyvinvoivia työpaikkoja joissa henkilökuntaa kohdellaan tasapuolisesti. Uskallamme olla luovia ja kokeilla uusia asioita oppivassa organisaatiossa.

Mer om arbetsgivaren