Skip to main content
test
apulaisylilääkäri (110151) avosairaanhoitoon - Heinolan kaupunki

Vahvistamme perusterveydenhuollon joukkoamme apulaisylilääkärillä.

Terveyskeskuksemme on lääkärin työpaikka parhaimmillaan, monipuolinen, ammattitaitoa ylläpitävä, sopivan kokoinen, ketterä ja kehitysmyönteinen. Olemme ylpeitä terveyskeskuksestamme ja osaavista ammattilaisistamme. Laboratorio ja röntgen löytyvät saman katon alta samoin kuin iso joukko kollegoja. Mukavat kollegat ja muu henkilöstö tukevat työskentelyäsi. Koulutuksiin pääsee ja kollegojen kanssa tapaamme päivittäin yhteisillä kahveilla. Meillä saa ideoida, erehtyä ja viihtyä mukavassa työporukassa. Kokeneet kollegamme ovat jo vuosia viihtyneet terveyskeskuksessamme töissä.

Olemme nyt hakemassa Heinolaan uuteen apulaisylilääkärin virkaan yleislääketieteen erikoislääkäriä, jolla on kokemusta ja näkemystä perusterveydenhuollosta ja vankka halu kehittää toimintaa potilaidemme parhaaksi yhdessä johtavan ylilääkärin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu sekä kliinistä potilastyötä että osa työajastasi myös hallinnollista työtä, esimerkiksi päivittäisen työn organisointia, lääkäreiden työnjaon, koulutusten ja poissaolojen suunnittelua. Sijaistat ylilääkäriä tämän poissa ollessa.

Terveyskeskuksessamme yleislääkärin työ on monipuolista yleislääkärin työtä. Hoidamme sekä akuutteja että pitkäaikaissairaita . Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä ja meillä lääkärin ammattitaito varmasti kehittyy! Tukea on aina saanut työkavereilta, yksin ei ole tarvinnut puurtaa.
Kliininen työnkuvasi voidaan sopia joustavasti kiinnostuksesi mukaan painottaen enemmän sektorityötä, päivystystä, etätyötä tai vastaanottoja tai mikä sinua sattuukin kiinnostamaan. Olemme joustava työnantaja.

Olemme vahvistamassa joukkoamme suunnatessamme kohti Päijät-Soten yhteistä hyvinvointialuetta ja toivoisimme saavamme sinut työkaveriksemme! Aloitusajankohta on joustava.

Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.
Palkkauksessa meillä on oma paikallissopimus. Toimenpidepalkkiot VES:in mukaan.
Kelpoisuusehtona virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys .
Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta

Käytämme 6 kk koeaikaa.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Timonen
johtava ylilääkäri
Heinolan kaupunki
puh. +358 50 323 3627
kirsi.timonen@heinola.fi

Lisätietoja

perusterveydenhuollon lääketieteelliset palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb