Kuvaus tehtävästä: Haemme apulaisylilääkäriä vakituiseen virkaan terveysasemalle. Apulaisylilääkärinä työskentelet tiiviissä yhteistyössä alueemme kahden apulaisylilääkärin kanssa vastaten heidän kanssaan arjessa toiminnan käytännön suunnittelusta. Läheisinä yhteistyökumppaneinasi arjen pyörityksessä ovat myös alueemme hoitajaesimiehet, joiden kanssa toteutat moniammatillista toiminnan suunnittelua. Olet lähiesimiehenä noin kymmenelle suoralle alaiselle valmentavalla työotteella toimien, yhteistyössä kouluttajalääkärien kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös potilastyötä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää myös erikoisosaamistasi ja voimme painottaa mielenkiinnon kohteitasi työnkuvassasi. Panostamme koulutukseen ja sisäiseen konsultointiin, jokaisen ammattilaisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää,


Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasemapalvelut

Työaika: Lääkärisopimuksen mukainen viikkotyöaika 38 h 15 min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Yleislääketieteen erikoislääkärin oikeudet tai muun perusterveydenhuoltoon sopivan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet

Tehtävässä edellytetään: hyvää kokemusta perusterveydenhuollon vastaanottotyöstä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: aiempaa kokemusta esimiestyöstä, hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta kehittämistyöhön ja kokemusta kehittämistyöstä ja sen johtamisesta, kiinnostusta kouluttamiseen ja kokemusta kouluttamisesta, yliopiston ohjaaja- ja kouluttajaoikeuksia.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Lisätietoja

https://www.facebook.com/espoonkaupunki/posts/10158777788821108

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Espoonlahden terveysasema
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-1235-20
  • 1.1.2021
  • Palkka: (LPTK5100) 3713,88 €/kk
  • 1.11.2020 - 27.11.2020 15:45
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. ylilääkäri Pia Hakio p. 0438273031, apulaisylilääkäri Johanna Lehtisyrjä p. 0438266976, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Espoonlahden terveysasema
Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.