Skip to main content
test
Apulaisylilääkäri, Ison Omena terveysasema - Esbo stad

Hei, sinä lähiesihenkilötyöstä kiinnostunut lääkäri! Tule mukaan moniammatilliseen työyhteisöömme ja johtotiimiimme. Meillä pääset mukaan kehittämismyönteiseen työympäristöön, jossa arvostamme reipasta ja positiivista asennetta.

Haemme apulaisylilääkäriä virkaan terveysasemalle. Apulaisylilääkärinä työskentelet tiiviissä yhteistyössä alueemme toisen apulaisylilääkärin kanssa. Vastaat hänen kanssaan terveysaseman toimintojen käytännön suunnittelusta. Läheisinä yhteistyökumppaneinasi ovat myös alueemme hoitajaesihenkilöt, joiden kanssa toteutat moniammatillista toiminnan suunnittelua. Olet esihenkilö noin kymmenelle lääkärille ja työnkuvaasi kuuluu myös potilastyötä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää erikoisosaamistasi ja voimme painottaa mielenkiinnon kohteitasi työnkuvassasi.

Kehitämme toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa ja panostamme hoidon jatkuvuuteen, joka on parantunut aikaisemmasta.

Kannustamme koulutukseen ja sisäiseen konsultointiin, jokaisen ammattilaisen kehittymisen tukeminen on meille tärkeää.

Työn aloitus 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus: valtakunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen

Työpaikan nimi ja osoite: Ison Omenan terveysasemapalvelut
Työaika: Lääkärisopimuksen mukainen viikkotyöaika 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: yleislääketieteen erikoislääkärin oikeudet tai muun perusterveydenhuoltoon sopivan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet.

Tehtävässä edellytetään kokemusta perusterveydenhuollon vastaanottotyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme aiempaa kokemusta esimiestyöstä, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kiinnostusta kehittämistyöhön ja kokemusta kehittämistyöstä ja sen johtamisesta, kiinnostusta kouluttamiseen ja kokemusta kouluttamisesta, yliopiston ohjaaja- ja kouluttajaoikeuksia.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Matinkylän palveluyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1278-22
  • 1.11.2022
  • .
  • Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
  • 23.9.2022 - 17.10.2022 15:45
  • KuntaLääkäritTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
ylilääkäri Kristian Siekkinen p. 040-6574453
ylilääkäri Sanna Vainio p. 043-8259818
apulaisylilääkäri Elina Nohrström p. 046-8773719
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Matinkylän palveluyksikkö

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot


Osoite: Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb