Apulaisylilääkäri Kajaanin terveyskeskussairaalaan

Organisaatiomuutosten myötä haemme Kajaanin terveyskeskussairaalaan uutta lääkäreiden esimiestä ja lääketieteellistä vastuunkantajaa. Vuoden 2021 alusta Kajaanin terveyskeskusosastoilla on apulaisylilääkärin lisäksi 3 terveyskeskuslääkäriä. Apulaisylilääkäri tekee myös kliinistä työtä osastoilla. Apulaisylilääkärin esimiehenä toimii vastuualueen ylilääkäri. Apulaisylilääkäri kuuluu vastuualueen johtoryhmään.

Terveyskeskuksen osastot ovat akuuttiosasto, vaativan kuntoutuksen osasto sekä akuuttigeriatrinen osasto, jossa lääkärinä toimii geriatrian osaamiskeskuksen geriatri. Vaativa kuntoutus muuttaa uuteen sairaalaan jo syksyllä 2020 ja akuuttiosasto syksyllä 2021, jolloin myös akuuttigeriatrinen osasto aloittaa toimintansa. Uudessa sairaalassa toimitaan samassa rakennuksessa erikoissairaanhoidon kanssa ja tavoitellaan mahdollisimman matalakynnyksistä yhteistyötä.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu erikoislääkäri soveltuvalla erikoisalalla. Soveltuvia erikoisaloja ovat esim. yleislääketiede, geriatria ja sisätaudit. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi luetaan kokemus johtamisesta ja esimiestehtävistä.

Kainuun sotella on palkkauksesta paikallinen sopimus, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan. Työ alkaa 1.1.2021, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "apulaisylilääkäri 200202"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-05-224-20
  • 1.1.2021
  • Kunnall. lääkärien virkaehtosop. + tva
  • 9.11.2020 - 7.12.2020 15:00
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaKajaaniKainuu

Ylilääkäri Marjut Hovinen, marjut.hovinen@kainuu.fi, puh. 044 797 4105
Ylilääkäri Mervi Niemelä, mervi.niemela@kainuu.fi, puh. 044 797 4670

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.