Apulaisylilääkäri, kliininen kemia - NordLab

Apulaisylilääkäri, kliininen kemia

Haemme kliinisen kemian apulaisylilääkäriä NordLab Oulun yksikköömme 1.8.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Apulaisylilääkäri vastaa alansa laboratoriotutkimusten lääketieteellisestä kehittämisestä ja toimii alansa kliinisenä erityisasiantuntijana. Hän osallistuu erikoistuvien lääkäreiden sekä luonnontieteilijöiden koulutukseen ja kehittää koulutusta yhteistyössä ylilääkärin kanssa. Lisäksi apulaisylilääkäri vastaa yhteistyössä ylilääkärin kanssa NordLabin kliinisen kemian laboratorioiden päivittäisestä lääketieteellisestä operatiivisesta toiminnasta.

Työtehtävien hoitoon liittyy säännöllisiä konsultaatiotehtäviä NordLabin muissa toimipisteissä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja yliopistosairaalassa lisäksi LKT:n arvo tai LT:n tutkinto.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, hallinnollista ja johtamiskokemusta sekä kokemusta tutkimustyöstä ja sen johtamisesta.

Palkkaus määräytyy LS:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme virassa 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (225238) tai postitse liitteineen osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Apulaisylilääkäri, kliininen kemia". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tuija Männistö, ylilääkäri, 040 635 6432, tuija.mannisto@nordlab.fi

NordLab, NordLab Oulu, Yhteiskustannuspaikka
Osoite: Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Kuusamon, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille ajanmukaiset laboratoriopalvelut.

Tutustu työnantajaan