Apulaisylilääkäri

Apulaisylilääkärin tehtävät Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelujen mielialahäiriöpalvelujen poliklinikoilla. Apulaisylilääkärin tehtävänä on kliinisen työn johtaminen ja kehittäminen.

Mielialahäiriöpalvelut vastaa Helsingin kaupungin mielialahäiriöiden hoidosta. Mielialahäiriöpalveluihin kuuluu kolme sairaalaosastoa ja kaksi päiväsosastoa sekä viisi poliklinikkaa. Poliklinikat sijaitsevat Malmilla, Laaksossa, Vuosaaressa ja Kalasatamassa. Sairaalaosastot, päiväosastot ja yksi poliklinikka toimivat Auroran sairaalassa. Mielialahäiriöpalveluissa työskentelee yhteensä yli 200 mielenterveyden ammattilaista ja yli 40 lääkäriä.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus työstä psykiatrisessa avohoidossa sekä johtamisessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan

Mielialahäiriöpalvelujen päällikkö/ylilääkäri Henno Ligi, 0406623239, henno.ligi@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Nordenskiöldinkatu 20, 00250 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.