Apulaisylilääkäri, Turun mielialahäiriötyöryhmä

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian toimialueen mielialahäiriöiden vastuualueella Turun mielialahäiriötyöryhmässä on haettavana apulaisylilääkärin virka. Virka on uusi.

Turun mielialatyöryhmässä on kaksi moniammatillista tiimiä, joissa työskentelee useampia lääkäreitä. Apulaisylilääkäri tekee suoraa kliinistä työtä ja ohjaa erikoistuvia lääkäreitä. Apulaisylilääkärin tehtäviin kuuluu myös toisen moniammatillisen tiimin toiminnan johtaminen, kehittäminen ja koordinointi yhdessä osastonylilääkärin kanssa.

Mielialahäiriövastuualueella on meneillään aktiivinen kehittämistyö. Vastuualueen toiminta on jaettu viiteen eri prosessiin, joita ovat mielialahäiriöiden diagnostiikka, masennus ja yleistynyt ahdistuneisuus, foobiset ahdistuneisuushäiriöt ja pakko-oireinen häiriö, tyypin II kaksisuuntainen mielialahäiriö ja tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus ja kompleksiset traumat. Apulaisylilääkärin on mahdollisuus osallistua eri prosessien kehittämistyöhön oman mielenkiinnon mukaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan
  • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • VSSHP-01-458-20
  • 1.12.2020/sopimuksen mukaan
  • Lääkärien virkaehtosopimus
  • 8.10.2020 - 9.11.2020 14:00
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaTurkuVarsinais-Suomi

Lisätietoja virasta antaa vastuualuejohtaja Monika Meimer, p. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi sekä ylilääkäri Tarja Multala, p. 050 395 6711, tarja.multala@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!