Apulaisylilääkäri, vanhuspsykiatrian avohoito

Haemme Turun yliopistolliseen keskussairaalaan psykiatrian toimialueelle apulaisylilääkäriä vakituiseen virkaan.

Vanhuspsykiatrian vastuualueella on osastohoitoa ja avohoidon työryhmiä Turun, Vakka-Suomen ja Salon-Loimaan alueilla. Avohoitoon ollaan luomassa uusia alueellisia toimintamalleja.

Virkaan valittu apulaisylilääkäri työskentelee vanhuspsykiatrian avohoidossa osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu psykologi, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti sekä sairaanhoitajia.

Kyseessä olevaan virkaan valittu toimii Vanhuspsykiatrian avohoidon vastuulääkärinä. Vastuulääkärin tehtävänä on suunnitella ja kehittää vastuualueen avohoidon potilaiden arvio- ja hoitokokonaisuutta avohoidossa yhteistyössä osastohoidon kanssa. Vastuulääkäri osallistuu myös kliiniseen työhön ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen.

Tehtävän hyvä hoitaminen vaatii joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme työyhteisön ja mielenkiintoisen työn lisäksi mahdollisuuden työnohjaukseen ja koulutukseen.

Viran täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antaa vs. vastuualuejohtaja Sanna-Maija Perälä, p. 040 642 7835, sanna-maija.perala@tyks.fi sekä osastonlääkäri Marjut Halme, p. 050 438 6095, marjut.halme@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats