Apulaisylilääkäri, virka, gastrokirurgia, OYS

Ansök senast  21.5.2024 14:30

Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan vatsakeskukseen gastroenterologisen kirurgian apulaisylilääkäriä virkaan.

Apulaisylilääkärin ensisijaisena tehtäväalueena on johtaa ylemmän mahasuolikanavan kirurgisen osaamisalueen toimintaa ja henkilöstöä. Tehtävään kuuluu myös osaamisalueen toiminnan kehittäminen, koordinointi ja päivittäisjohtaminen.

Arvostamme viran hakijalta laaja-alaista ylä-ge-kirurgian osaamista ja perehtyneisyyttä kirurgisen toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja LKT:n arvo tai
LT:n tutkinto. Virkaan soveltuva erikoisala on gastroenterologinen kirurgia.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat ylilääkäri Tero Rautio, p. 050 579 4118 ja osaamiskeskuksen johtaja Heikki Wiik, p. 040 540 1532. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!