Apulaisylilääkäri, vs., sote-keskus, Heinola

Ansök senast  3.6.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme apulaisylilääkäriä viransijaiseksi Heinolaan ajalla 1.6.2024-30.11.2024.

Sote-keskuksemme sijaitsevat Hollolassa, Asikkalassa, Padasjoella, Orimattilassa ja Heinolassa. Sinun toimipisteesi on Heinolan sote-keskuksessa.
Edellisen apulaisylilääkärimme siirtyessä muihin tehtäviin, olemme etsimässä virkavapaan ajaksi nyt alkuun sijaista ylilääkärin työpariksi. Viransijaisena saat jo hyvän käsityksen työtehtävästä ja saat kokemusta johtamisesta.

Olemme sote-muutoksen edelläkävijä ja tämä näkyy myös sote-keskuksemme toiminnassa. Heinolan sote-keskus on lääkärin työpaikka parhaimmillaan, monipuolinen, ammattitaitoa ylläpitävä, sopivan kokoinen, ketterä ja kehitysmyönteinen. Olemme ylpeitä sote-keskuksestamme ja osaavista ammattilaisistamme. Olemme myös koulutusterveyskeskus ja ohjaamme erikoislääkäri- ja yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavia. Laboratorio ja röntgen löytyvät saman katon alta samoin kuin vuodeosasto ja iso joukko kollegoja. Mukavat kollegat ja muu henkilöstö tukevat työskentelyäsi. Kollegojen kanssa tapaamme päivittäin yhteisillä kahveilla. Meillä saa ideoida, erehtyä ja viihtyä mukavassa työporukassa. Kokeneet kollegamme ovat jo vuosia viihtyneet terveyskeskuksessamme töissä. Osallistut avosairaanhoidon johtoryhmätyöskentelyyn ja saat hyvän kokemuksen johtamisesta.

Haemme apulaisylilääkärin viransijaisuuteen yleislääketieteen erikoislääkäriä, jolla on kokemusta ja näkemystä perusterveydenhuollosta ja vankka halu kehittää toimintaa potilaidemme parhaaksi yhdessä avosairaanhoidon ylilääkärin ja työntekijöidemme kanssa. Työtehtäviisi kuuluu sekä kliinistä potilastyötä että osa työajastasi myös hallinnollista työtä, esimerkiksi päivittäisen työn organisointia, lääkäreiden työnjaon, koulutusten ja poissaolojen suunnittelua. Sijaistat ylilääkäriä tämän poissa ollessa. Kliininen työnkuvasi voidaan sopia joustavasti kiinnostuksesi mukaan painottaen enemmän sektorityötä, päivystystä tai mikä sinua sattuukin kiinnostamaan. Osan työstä voit tehdä myös etänä.

Tarjoamme sinulle kattavat koulutusmahdollisuudet, kun haluat oppia lisää ja kehittää itseäsi ammatillisesti. Konsultaatiomahdollisuudet kollegojen kesken ovat erinomaiset ja kollegoiden tuki vahva ja yhteishenki loistava. Pyrimme jatkuvasti kehittämään itseämme joustavana työnantajana, joka mahdollistaa vapaa-ajan ja työelämän mutkattoman yhteensovituksen elämän eri tilanteissa.

Miksi tulla meille Heinolaan sote-keskukseen?
- Meillä on osaavat ja kannustavat työkaverit
- Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen, jonka työnantaja kustantaa
- Olemme perheystävällinen työpaikka (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkkinä mahdollisuus käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- Toki meillä on myös laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.
- HYVTES:n mukaiset ja huomionarvoiset edut, kuten pitkät, palkalliset lomat, jotka määräytyvät kokemusvuosien mukaan sekä lomarahat, jotka maksetaan joko kesällä tai työjakson loppuessa. Parhaimmillaan lomaa kertyy jopa 38 päivää vuodessa. Mikäli sairastut, olet oikeutettu palkalliseen sairaslomaan tai jos lapsesi sairastuu, on sinulla mahdollisuus hoitaa häntä kotona palkallisesti kolmen päivän ajan.

Heinola: Pieni kaupunki, iso elämä sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta koilliseen. Tähtiniemen silta, Heinolan lintutalo ja Vierumäen urheilukeskus ovat muutama esimerkki Heinolan aktiviteeteista ja nähtävyyksistä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytyksenä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus sekä yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys ja lupa toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Noudatamme kolmen kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa meille!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Kirsi Timonen

puh. 050 323 3627

kirsi.timonen@paijatha.fi

Tulosaluejohtaja Pertti Sopanen

puh. 044 482 3171

pertti.sopanen@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!