Apuvälinemekaanikko

Toimintamme laajentuessa etsimme apuvälinemekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Varkauteen.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä yhteistyöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn ja kehittävään työnotteeseen: olet innokas oppimaan uutta, mutta myös tuomaan omia ajatuksiasi työyhteisöömme. Ymmärrät mitä kustannustehokas korjaustoiminta pitää sisällään eli olet korjaamisen huoltamisen ammattilainen. Osaat monipuolisesti eri korjaustekniikat ja pystyt niitä hyödyntämään omassa tekemisessä. Sähkömekaanisten laitteiden korjaamisen hallinta ja kokemus on merkittävä etu tehtävään. B-ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamiseksi.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta apuvälineiden huollosta. Työhön katsotaan eduksi teknisen englannin kielen taito, sekä sähkötekniikan perusteiden hallinta. Erilaisten resurssinhallintajärjestelmien toiminnan tuntemus ja käyttökokemus on työssä hyväksi. Edellytämme tehtävään hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköasiantuntija Juha Myyry, p. 044 4260 244, juha.myyry@servica.fi tai palvelujohtaja Jouni Poikkeus, p. 044 4260 100, jouni.poikkeus@servica.fi

Servica, Palvelualue 3
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.