ARKISTO- JA TALOUSHALLINTOSIHTEERI - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

ARKISTO- JA TALOUSHALLINTOSIHTEERI

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä hakee kokenutta arkisto- ja taloushallintosihteeriä. Haettavan henkilön keskeisenä tehtävänä on huolehtia kuntayhtymän hallinnon sujuvasta arjesta. Hän valmistelee luottamusmieshallinnon asiakirjat, kokoaa jäsenkuntaraportit sekä huolehtii kokouskutsujen ja pöytäkirjaotteiden postituksesta sekä asiakirjojen puhtaaksi kirjoittamisesta. Raportoinnin ja asiakirjahallinnon lisäksi arkisto- ja taloushallintosihteeri huolehtii arkistojen hoidosta. Arkistojen ylläpitovelvoitteesta määrätään arkistolaissa. Kuntayhtymän arkistot sisältävät sekä potilas- että hallinnon asiakirjoja. Arkistojen hyvä ja huolellinen hoitaminen takaa terveydenhuollon toiminnan sujuvan arjen. Tehtäviin kuuluu myös erilaisten johdon raporttien koostaminen sekä taloushallinnon töissä avustaminen. Lisäksi arkisto- ja taloushallintosihteerisihteeri toimii tietohallintosihteerin tukena potilastieto-järjestelmän osalta, käsittelee lähtevän ja saapuvan postin sekä toimii kuntayhtymän sisäisenä tiedottajana ja tietosuojatyöryhmän sihteerinä.

Arkisto- ja taloushallintosihteerin toimen kelpoisuusvaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot ja taidot sekä suoritettu arkistonhoitajan tutkinto. Toimen työaika on 36,75 h/vk, työaikamuotona toimistotyöaika. Hakijalta odotetaan lisäksi erinomaisia ATK-taitoja, kiitettävää suomenkielen suulista ja kirjallista osaamista, täsmällisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja ja hyvää julkishallinnon ymmärrystä.

Lisätietoja

http://www.poytyanterveyskeskus.fi/

Talouspäällikkö Lauri Ämmälä 02 4864 1201 / 040 350 1107

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Talousosasto
Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tuottaa palveluja jäsenkunnilleen Auralle ja Pöytyälle. Kuntayhtymällä on neljä terveysasemaa ja asukkaita alueella on noin 12 600. Kuntayhtymä on noin 130 ammattilaista työllistävä perusterveyden huollon organisaatio. Arkisto- jataloushallintosihteeri kuuluu talouspalveluorganisaatioon ja hänen työpisteensä sijaitsee Pöytyän Riihikoskella luonnonkauniissa terveyskeskusmiljöössä. Riihikoski sijaitsee vain 30 min ajomatkan päässä Turusta. Viihtyisän työympäristön lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työskentely välineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtään.

Tutustu työnantajaan