Skip to main content
test
Arkistoalan harjoittelija - Tohmajärven kunta

Harjoittelija osallistuu Talous- ja hallintopalvelut -yksikön ja työyhteisön normaaliin yhteiseen toimintaan sekä arkiston ja kirjaamon avustaviin tehtäviin.

Harjoittelijan tehtävänä on osallistua esimerkiksi kirjaamoon sähköpostitse saapuvien tietoaineistojen kirjaamiseen, Dynasty-asianhallintajärjestelmän ja tiedonohjaussuunnitelman hallintaan ja tietopyyntöjen käsittelyyn. Tehtävä sisältää asiakaspalvelua ja mahdollisuuden osallistua kirjaamopalveluihin.

Keskusarkiston tehtäviin voi kuulua aineiston hävittämistä, aineiston luetteloimista, nimiöintiä ja liittämistä arkistoon. Harjoittelijalla mahdollisesti on mahdollisuus nähdä läheltä tiedonhallintamallin laajentamista ja viranhaltijapäätösten mallipohjien asetteluiden uudistamista, sekä henkilöstön opastamisen ja ohjeistamisen suunnittelua. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta.

Harjoittelijalla edellytyksenä on harjoittelutuki 3 kk. Kvtes:n vähimmäispalkka on nykyisen sopimuksen mukaan 1653,91 euroa.
Tohmajärven kunta on savuton kunta.

Tehtävä sopii hyvin myös historian opiskelijoille. Paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.tohmajarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saara Leinonen
tiedonhallinnan asiantuntija
Tohmajärven kunta
Katri Helenan raitti, Järnefeltintie 1,
82600 Tohmajärvi
040 105 4012
saara.leinonen@tohmajarvi.fi

Lisätietoja

Tohmajärven kunta, hallintopalvelut

Tohmajärven tolokku ja toimelias, noin 4.200 asukkaan rajakunta sijaitsee Pohjois-Karjalan kauniissa vaaramaisemissa. Tohmajärven Värtsilässä sijaitsee EU:n itäisin maaraja-asema Niirala ja naapurikaupunkejamme ovat Kitee (20 km) ja Joensuu (50 km). Tohmajärvellä tuotetaan maitoa ja mahlaa, rajaturvallisuutta, puuta ja paljon muuta. Ketterässä kunnassamme on positiivinen tekemisen vire ja mukava myö-meininki.

Kunta työllistää kaikkiaan noin 250 henkeä perinteisille toimialoilleen sivistystoimeen, varhaiskasvatukseen, tekniselle toimialalle ja hallintoon sekä hallinnoimiinsa 7 kunnan alueella toimivaan Keski-Karjalan Musiikkiopistoon ja Keski-Karjalan lomituspalveluihin. Vuoden 2023 alusta Tohmajärvi saa hallinnoitavakseen koko Pohjois-Karjalan lomituspalvelut.

Hallintopalveluiden nelihenkisen tiimin työskentelyä johtaa hallintopäällikkö. Toiminnan luonteesta johtuen hallinto tekee tiivistä yhteistyötä kunnan kaikkien toimialojen ja tulosyksikköjen kanssa.


Osoite: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi
Tohmajärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb