Arkkitehti, Active Directory, Azure - Istekki Oy

Istekki Oy:n Keskitetyt hallintapalvelut- ryhmä hakee Active Directory, Azure- arkkitehtiä vaativiin suunnittelutehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?
Etsimämme henkilö on aiemmin työuransa aikana työskennellyt toimialueiden suunnittelun parissa ja omaa viimeisimmät tiedot ja taidot Azure- pilviteknologiosta.
Aiemmin työurallasi ovat tulleet tutuksi Active Directory, DNS, DHCP, Group Policy, ADFS, PKI ja PowerShell. Viime ajat olet työskennellyt Azure- pilviteknologioiden parissa ja sinulta löytyy aiempaa työkokemusta Azure Active Directory, Azure Networking, Azure Security Center, sekä IaaS, SaaS ja PaaS- palveluista.

Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta ja mukautumiskykyä ajoittain hektisessäkin arjessa.

Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä soveltuvaa koulutusta (esim. datanomi, tradenomi, insinööri) tai muuta vastaavan tasoista osaamista. Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä tiimityöskentely ja dokumentointitaitoja.
IT- alan aiempi työkokemus vähintään 5 vuotta. Lisäksi edellytämme ainakin perustason osaamista tietoliikenteestä.

Hakijan eduksi luetaan:
Kokemus palveluntuottajaympäristöissä toimimisesta. Mahdolliset sertifioinnit Microsoft- tuotteista luetaan hakijan eduksi.

Miksi valitsisi meidät?
Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme.
Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Arvostamme balanssia työn ja muun elämän yhteensovittamisessa, tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut.

Oletko sinä tulevaisuuden osaajamme?

Soveltuvan hakijan löydyttyä paikka voidaan täyttää hakuajan ollessa vielä kesken. Tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella 12.7.2021 jälkeen arkipäivisin klo. 9-15 välillä.
Ryhmäpäällikkö Tomi Tiilikainen, tomi.tiilikainen@istekki.fi, 044 719 3242.

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: Biokatu 10, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb