Arkkitehti / arkkitehtiopiskelija - Ingå kommun

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Haemme

ARKKITEHTIA

tai valmistumassa olevaa arkkitehtiopiskelijaa määräaikaiseen tehtävään 31.12.2021 asti.

Tulet toimimaan pienessä mutta tehokkaassa tiimissämme maankäytön suunnitteluun liittyvien tehtävien parissa. Tärkeimmät työtehtävät ovat asemakaavahankkeiden käynnistäminen kaavoitusohjelman mukaisesti, yhteydenpito kaavakonsultteihin sekä erilaisten pienimuotoisten maankäyttösuunnitelmien laatiminen. Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja itsenäisen tehtävän merellisessä ja idyllisessä kunnassa. Kuntamme tarjoaa työntekijöilleen myös esimerkiksi mahdollisuuden tehdä osittain etätyötä, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuurietuuden.

Sinulta odotamme, että olet joko valmistunut tai valmistumassa oleva arkkitehti. Arvostamme erityisesti kokemusta kaavoituksesta sekä AutoCad-osaamista. Suomen tai ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä elokuun aikana. Palkka neuvotellaan kokemuksen ja TEKin suositusten perusteella.

Odotamme yhteydenottoasi! Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi viimeistään 5.8.2021 Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdyskuntatekninen johtaja. Aija Aunio +358 50 349 8949

Lisätietoja

Inkoon kunta

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Osoite: Rantatie 2, 10210 Inkoo

Rekommenderade jobb