Arkkitehti, Kaupunkisuunnittelukeskus

Tule suunnittelemaan kasvavaa kaupunkia!

Tehtäviin kuuluu asemakaavojen, asemakaavamuutosten ja niihin liittyvien suunnitelmien ja selvitysten laatiminen. Lisäksi osallistut poikkeamispäätösten, suunnittelutarveratkaisujen ja lausuntojen valmisteluun.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme kokemusta kaavoituksesta ja maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien MicroStation ja Stella-ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
suunnittelupäällikkö Meiri Siivola p. 046 877 2587
suunnittelupäällikkö Liisa Ikonen p. 043 825 1183

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.