Asiahallintavastaava

Tyrnävän kunta hakee asiahallintavastaavaa vakinaiseen virkasuhteeseen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Asiahallintavastaavan tehtävänä on vastata koko kunnan asiakirjahallinnosta ja päätearkistosta. Lisäksi virkaan sisältyy koko kunnan tietosuojavastaavan tehtävät ja palvelusihteerien esimiestehtäviä. Virka täytetään vakituisena ja kokoaikaisena.

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto (arkistotutkinto). Tehtävä edellyttää hyvää kunnallisen alan tuntemusta, alan lainsäädännön tuntemusta, sekä itsenäistä harkintaa ja päätöksentekokykyä.

Hakijan eduksi katsotaan kirjaamiskokemus, esimieskokemus, sekä kunta-alan työkokemus.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa asiahallintavastaava Johanna Pekkarinen 050 3168773.

Hakuaikaa on jatkettu. Hakemukset tulee jättää 27.9.2020 kello 23.59 mennessä Kuntarekryn kautta. Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Haastattelut pidetään perjantaina 2.10.2020. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa asiahallintavastaava Johanna Pekkarinen 050 3168773

Tyrnävän kunta, Hallinto- ja kehittämisosasto
Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Tyrnävä – paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme.