Skip to main content
test
Asiakasmaksusihteeri - Turun kaupunki

Asiakasmaksusihteerinä työskentelet osana isompaa tiimiä ja tehtäviisi kuuluu hyvinvointipalvelujen terveyspalveluiden asiakaslaskutus, vanhus- ja vammaispalvelujen asiakasmaksujen maksupäätösten valmistelu, laskutukseen liittyvä puhelinpalvelu, laskutusajot Pegasoksella sekä mahdolliset muut laskutukseen liittyvät tehtävät. Tehtäviin saattaa sisältyä myös maksukattoihin liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto, soveltuva ammatillinen perustutkinto, soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Edellytämme paineensietokykyä, kokemusta myyntilaskutuksesta tai taloushallinnon tehtävistä sekä hyviä tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Kokemus myyntilaskutuksesta tai perinnästä sekä ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Pyydämme huomioimaan, että haastatteluita tehdään hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kalle Mattila, kalle.mattila(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Yhteiset palvelut, Talouspalvelut, Myynnistä suoritukseen

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Olavintie 2, 20700 Turku

Rekommenderade jobb