Asiakasmaksusihteeri, Toimialapalvelut, Hyto

Pitkäaikaisen laitoshoidon, asumispalvelujen ja kotihoidon laskutuksen asiakasmaksusihteerit
- valmistelevat tulosidonnaisten asiakasmaksujen vanhuspalveluiden maksupäätökset päätöksen-tekijöille selvittämällä tai tarkistamalla asiakkaan tulotiedot.
- valmistelevat laskutusaineiston (esim. Pegasos tai laskutusmääräystyökalu) lähetettäväksi Sarastia Oy:n kautta Hyvinvointitoimialan asiakkaille.
- asiatarkastavat myönnettyihin palveluseteleihin ja ostopalvelusopimuksiin perustuvien ostolaskujen oikeellisuuden (PSOP-järjestelmä).

Tehtävän tarkoitus osaltaan varmistaa, että palvelujen laskutus on oikein sekä laskuttavan toimialan että asiakkaan näkökulmasta. Lisäksi tehtävään kuuluu huolehtia PSOP-järjestelmän kautta laskutettavien tietojen oikeellisuudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Ritva Pitkäkari, p. 044 907 2174
Irina Houg, p. 040 481 0746
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Yhteiset palvelut, Talouspalvelut, Toimialapalvelut, Hyto
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.