Asiakasneuvoja

Kiinnostaako sinua monipuolinen asiakaspalvelutyö, jolla on merkitystä pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa ja kestävän kehityksen edistämisessä?

HSL on kestävä valinta, joka mahdollistaa liikkumisen helposti ja edullisesti - HSL-liikenteessä tehdäänkin yli miljoona matkaa päivässä!

Meillä asiakasneuvojan tehtävänä on tehdä joukkoliikenne tutuksi asiakkaillemme. Asiakasneuvojana myyt lipputuotteita sekä neuvot asiakkaitamme joukkoliikennettä ja sähköisiä palveluitamme koskevissa kysymyksissä. Olet avainasemassa auttamassa asiakkaitamme ja vastaanottamassa asiakaspalautetta. Palvelemme asiakkaitamme palvelupisteessä, puhelimessa, chatissa ja somessa.

Työajat ovat porrastettu arkisin 7.15-19.15 välille ja viikonloppuisin sekä pyhinä 9.15-17.15.

Etsimme osa- ja kokoaikaisia työntekijöitä eri mittaisiin, vähintään 5kk kestäviin työsuhteisiin. Kokoaikaisen työntekijän työaika on keskimäärin 36,75 h/vko. Osa-aikaisen tuntityöntekijän työaika painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuihin, ja se sopii siten hyvin esim. korkeakouluopiskelijalle. Osa-aikaisella työntekijällä viikkotyöaika on vähintään 15 tuntia, esim. 3*5h/vko.

Odotamme sinulta

Olet luonteeltasi palveluhenkinen ja positiivinen. Sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Viihdyt ihmisten kanssa ja sinulle on luontaista tuottaa erinomaista asiakaspalvelua kiireenkin keskellä. Olet työskentelytavoiltasi huolellinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Olet näppärä tietokoneen ja mobiililaitteiden käyttäjä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Voit olla taustaltasi asiakaspalvelun konkari tai vasta uraasi aloitteleva - asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn lisäksi saat kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, työpaikan hyvien yhteyksien varrelta, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi. Pääset mukaan matkalle luomaan maailman toimivinta kaupunkiseutua!
Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Huomioithan että tämä on avoin haku. Kutsumme hakijoita haastatteluun ja täytämme työtehtäviä sitä mukaa, kun tehtäviä vapautuu.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Niina Takaluhta, niina.takaluhta@hsl.fi tai Vuokko Viljanen, vuokko.viljanen@hsl.fi.

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa. HSL-liikenteessä tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, raitiovaunulla ja kaupunkipyörällä. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kanssa ja rakennamme yhdessä maailman toimivinta kaupunkiseutua. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on reilut 400 ja olemme ylpeitä työstämme. Kestävällä liikkumisella luodaan sujuva arki ja viihtyisä kaupunkiseutu. Tule mukaamme - parhaat matkat tehdään yhdessä!