Skip to main content
test

Nyt tarjolla mahdollisuus tulla työskentelemään osaksi asiantuntevaa ikäihmisten asiakasohjauksen tiimiä.

Virtain kaupungin sosiaalitoimeen on perustettu uusi asiakasohjaajan virka, johon haetaan nyt innostunutta ja motivoitunutta sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Virka julistetaan uudelleen haettavaksi ja aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon rekrytointiprosessissa

Asiakasohjaaja vastaa ikäihmisen palvelutarpeen arvioinnista, jossa huomioidaan asiakkaan voimavarat, yksilölliset tarpeet, toiveet, tavoitteet ja palveluille asetetut kriteerit. Monialaista verkostoa hyödyntäen asiakasohjaaja järjestää asiakkaalle vaikuttavan palvelukokonaisuuden oikea-aikaisesti ja tekee palveluiden viranhaltijapäätökset. Asiakasohjaaja koordinoi asiakkaan palvelukokonaisuutta ja varmistaa myönnettyjen palveluiden laadun.

Lisäksi asiakasohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu omaishoidon tuen ja muiden lain mukaisten sosiaalipalveluiden arviointi - ja päätöksentekoprosesseja. Hakijalle katsotaan eduksi etenkin kyky kehittää palveluita ja laaja-alainen sosiaali- ja terveystoimen osaaminen ja työkokemus.

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaali- tai terveysalan AMK tai vastaava tutkinto, kuten geronomi, sairaanhoitaja, sosionomi, terveydenhoitaja tms.

Kyseessä on päivätyö Virtain ja Ruoveden muodostamalla yhteistoiminta-alueella. Työssä edellytetään oman auton käyttöä.
Kiinteä toimistotila voi valitun toiveiden mukaan sijaita joko Ruovedellä tai Virroilla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Työnantajana Virtain kaupunki tarjoaa moniammatillisen työyhteisön, kehittämismyönteisen ilmapiirin ja mahdollisuuden itsenäiseen työnsuunnitteluun. Käytettävissäsi on Smartum-työsuhde-edut, säännöllinen työnohjaus ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet.
Lisäksi valitulle myönnetään 500e rekrytointilisä.

Mikäli päätät, että Virrat voisi olla sinulle myös asuinpaikka työskentelyn ohessa, Virtain kaupunki tukee kaupunkiin asumaan asettuvaa henkilöä elivoimapaketissa määritetyin toimenpitein: https://www.virrat.fi/elinkeinot-ja-tyollisyys/onnistu-virroilla/ . Näitä ovat muun muassa mahdollinen asunnon vuokran huojennus. Virroilla on kattavat palvelut sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Virkaa hakeneiden kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.


Hakemukset kuntarekryn kautta viimeistään 3.6.2022 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja voi tiedustella sosiaali- ja terveysjohtaja Minna Koskinen sähköpostitse minna.koskinen@virrat.fi tai puhelimitse 16.5.22 klo 8-9 tai 30.5. klo 8-9.

Lisätietoja

Virtain kaupungin perusturva

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Rekommenderade jobb