Asiakasohjaaja, Ikäpalveluiden asiakasohjausyksikkö

Ansök senast  24.6.2024 14:00

Haemme asiakasohjaajaa Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen ikäihmisten asiakasohjausyksikköön 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme asiakasohjaajaa Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen ikäihmisten asiakasohjausyksikköön 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Asiakasohjaajana toimit Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen ikäihmisten palveluiden vastuualueella. Tehtävän alkusijoituspaikkana toimii Keskisen alueen (Seinäjoki-Isokyrö) asiakasohjausyksikkö.

Työtehtävät painottuvat palveluasumisen asiakasohjaajan työtehtäviin. Asiakasohjaajan tehtävänkuvaan kuuluvat mm. laaja-alainen palvelutarpeen arviointi, Sas-työryhmätyöskentely, tarvittavien palveluiden järjestely, palvelu- ja hoitosuunnitelman laatiminen ja viranhaltijapäätösten tekeminen. Tehtäviin kuuluu yleinen asiakkaiden ja omaisten palveluohjaus ja neuvonta.

Työ on päivätyötä ja itsenäistä, mutta saat työssäsi tukea ja kuulut moniammatilliseen työyhteisöön. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto tai aikaisempi alan opistoasteen tutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, ikäihmisten palvelurakenteen tuntemusta, muutoksen sietokykyä, kehittämismyönteistä ja joustavaa työotetta, asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Palveluhenkisyys, päätöksentekokyky, yhteistyötaidot ovat edellytyksiä työn menestyksekkääseen hoitamiseen. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus asiakasohjauksesta, kokemusta SBM-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä, SosiaaliLifeCare-asiakastietojärjestelmän ja Lifecare-potilastietojärjestelmän sekä RAI-arviointijärjestelmän käyttökokemusta. Perehdytämme sinut mielellämme uusiin tehtäviisi.

Työmme on mielenkiintoista ja monipuolista, tule osaksi hyvinvointialueen ikäpalveluiden moniammatillista tiimiämme!

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti asiakasohjauksessa tarvittavat LOVe -lääkehoidon opinnot. Lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut tullaan pitämään 8.-13.7.2024.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Vastuuyksikköjohtaja (keskinen) Sari Lehtola

Puh. 044 754 1878

sari.m.lehtola@hyvaep.fi

Vastuuyksikköjohtaja (eteläinen) Seija Huhtanen

Puh. 040 504 7690

seija.huhtanen@hyvaep.fi

Vastuuyksikköjohtaja (pohjoinen) Marita Neiro

Puh. 050 5617731

marita.neiro@hyvaep.fi

Palvelualuejohtaja Mirva Ämmälä

Puh. 050 4729926

mirva.ammala@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare