Asiakasohjaaja

Hei Sinä sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilainen, tule joukkoomme Lempäälän kunnalle töihin vanhus- ja vammaispalveluiden asiakasohjaukseen! Meillä on kehittämisen meininki ja tuemme toisiamme arkisessa aherruksessa.

Lempäälän kunnan vanhus- ja vammaispalveluihin on perustettu asiakasohjausyksikkö. Asiakasohjausyksikkö vastaa sosiaalihuoltolain mukaisesta palvelutarpeen arvioinnista, tekee päätökset palveluista ja järjestää tarvittavat palvelut.

Asiakasohjaajana vastaat kokonaisvaltaisesti palvelutarpeen arvioinnista hyödyntäen mm. iRAIHC:ta ja muita toimintakykymittareita. Laadit päätökset palvelutarpeen arvioinnin perusteella ja neuvotellen saat asioita jouhevasti eteenpäin. Päätöksenteko koskee kaikkia vanhus- ja vammaispalveluiden palveluita (sosiaalihuoltolain, vanhuspalvelulain, vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaiset päätökset). Asiakasohjauksen tiimissä työskentelee kolme asiakasohjaajaa, palveluohjaaja, kolme sosiaalityöntekijää ja palvelupäällikkö. Työ edellyttää verkostomaista työskentelyotetta, paineensietokykyä ja monipuolisia yhteistyötaitoja.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§ 1 momentin tai sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen oikeus toimia laillistettuna ammattihenkilönä. Edellytämme työkokemusta asiakasohjauksesta. Arvostamme RAI-osaamista.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan. Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan. Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan Lempäälän kunnan työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/ Lempäälän toimipiste).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Leila Haakana p. 050 3839 703 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Vanhuspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Suggested jobs