Skip to main content
test

ASIAKASSIHTEERIN TEHTÄVÄ

Oletko kiinnostunut ihmislähtöisestä ja ihmisläheisestä työstä mukavassa työyhteisössä Suomen hirsirakentamisen pääkaupungissa?

Nyt on tilaisuutesi, sillä Pudasjärven kaupungin hallintotoiminnan toiminta-alue etsii vakituiseen työsuhteeseen asiakassihteeriä nykyisen asiakassihteerin siirtyessä sisäisesti toisiin tehtäviin.

Asiakassihteerin toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset asiakaspalveluun sekä erilaisiin toimistopalveluihin liittyvät tehtävät. Olet osa kaupungin asiakaspalvelutiimiä. Työskentelet Hyvän Olon Keskus Pirtin asiakaspalvelussa, hoidat kaupungin vaihde-/neuvontapalvelua, kaupungin puhelin- ja liittymäasioita, laskujen tiliöintiä, postitus- ym. tukipalveluita sekä muita monipuolisia toimistotehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu henkilöstö- ja tukipalveluiden sekä työllisyyspalveluiden avustavia toimistotehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen koulutus tai soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja, avoimuutta, huolellisuutta työtehtävien hoidossa ja intoa oppia uutta. Jaksat myös toimia ystävällisesti ja rakentavasti kiireisessä arjessa. Arvostamme erityisesti kehitysmyönteistä toimintatapaa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön, tarvittavat työvälineet, kannustavan ja osaavan työyhteisön tuen, koulutusmahdollisuudet, työterveyspalvelut sekä henkilöstöetuna e-passin (sportti-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut).

Hakemukset lähetetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 10.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Palvelusuhteen ehdot ja palkka määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2276,42 € + työkokemuslisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://jarjenaarella.fi/ https://www.pudasjarvi.fi/ https://syote.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Seija Turpeinen, puh. 0400 949 620, seija.turpeinen@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys, kannustavuus, uudistusmielisyys ja luonnonmukaisuus. Pudasjärvi tarjoaa terveellisen elämän hyvien palveluiden lähellä, maaseutumaisen inspiroivat työ- ja asuinmaisemat sekä upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.


Osoite: PL 10, 93101 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb