test

Asiakasvastaava, omaishoidon tuki, Espoo

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:45

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä ikääntyneiden parissa! Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa loistavan työskentelymahdollisuuden tarkkaavaiselle ja lempeälle asiakasvastaavalle omaishoidon tuen parissa.

Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä muun muassa kotihoidon, ympärivuorokautisten asumisyksiköiden ja muistineuvojien kanssa. Olet siis keskeisessä asemassa verkostoitumassa alueen ikääntyneille tarjoamiin palveluihin. Muodostat tiiviin tiimin yhdessä muiden asiakasvastaavien ja muistineuvojien kanssa.

Asiakasvastaavan työ sisältää ikääntyneiden asiakkaiden elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointia, tukimuotojen kartoittamista ja käynnistämistä sekä palveluohjausta. Työ sisältää itsenäistä päätöksentekoa. Työn tavoitteena on selvittää, ohjata ja tukea omaishoitoperheitä mahdollisimman tasapainoisen ja laadukkaan arjen saavuttamisessa. Pidämme tärkeänä moniammatillista työskentelyä ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä.

Asiakkaasi ovat omaishoitoperheitä, joissa omaishoidettava on täyttänyt 65 vuotta. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, rauhallisuudesta, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Työ sijoittuu Kirkkonummen ja Espoonlahden alueelle. Koska tapaat asiakkaita pääosin kotikäynneillä, on ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta sinulle apua.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Työtehtävät vaativat arviointi- ja päätöksentekokykyä. Sinulla on alemman korkea-asteen koulutus, ja kokemustaustasi edesauttaa työskentelyäsi omaishoidon asiakasvastaavana. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työpaikka on savuton.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon neuvonta, arviointi ja ohjaus, Karvasmäentie 6
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävä on vakinainen ja virkasuhteinen.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullista taitoa.

Arvostamme havainnointikykyä, rauhallisuutta, valppautta ja hyviä kohtaamistaitoja.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Laura Euramo, laura.euramo@luvn.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan