Asiakasvastaava/sairaanhoitaja/lähihoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, kotikuntoutus, Kuusamo/Taivalkoski

Ansök senast  17.7.2024 14:30

Haemme Koillismaan alueelle ikäihmisten palveluihin kotikuntoutukseen vuorotteluvapaan sijaista. Sijaisuus alkaa viimeistään 31.7.2024 ja kestää 100 päivää. Sijaisuudessa voi työskennellä asiakasvastaavan, sairaanhoitajan tai lähihoitajan tehtävässä.

Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut työllistymisehdot, ehdot löytyvät TE-palveluiden sivuilta. Tarkistathan, että ehdot täyttyvät kohdallasi. Lue lisää osoitteesta: https://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/asioi-meilla/yrityspalvelut/vuorotteluvapaa

Asiakasvastaavan tai sairaanhoitajan tehtävä sijoittuu Koillismaan kotikuntoutustiimiin ja lähihoitaja tehtävä Katrinkodin kuntoutusyksikköön Kuusamoon tai vaihtoehtoisesti Taivalkosken kuntoutusyksikköön.

Asiakasvastaavan tehtävät sisältävät asiakkuuksien kokonaisvaltaista hallintaa: asiakkuuksien suunnittelua, arviointia ja seurantaa. Työhön sisältyy myös omaisyhteistyö ja laaja-alainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa, sekä asiakkaan kuntoutumista edistävää hoitotyötä.

Sairaanhoitajan tehtävät kotikuntoutustiimissä ovat itsenäisiä ja asiakaslähtöisiä. Työ sisältää asiakkaan toimintakyvyn ja terveydentilan ja hoidontarpeen kokonaisvaltaista arviointia ja asiakkaan voimavaroja ja kuntoutumista edistävää hoitotyötä.

Lähihoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä oman alasi asiantuntijana. Tehtävänkuva sisältää voimavaralähtöistä ja kuntoutumista edistävää hoitotyötä, asiakkaan toimintakyvyn arviointia, lääkehoidon toteuttamista sekä päivittäisessä arjessa ohjaamista ja avustamista.

Työssäsi teet vahvasti yhteistyötä asiakkaan lähiverkoston sekä muiden ammattilaisten kanssa.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ammatillista osaamista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä työskennellä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Eduksi luetaan työkokemus asiakkaan kotiympäristössä tehtävästä työstä sekä kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä.

Kotikuntoutustiimissä työskennellessä hakijalla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Asiakasvastaavan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Jenni Karjalainen, p. 040 860 8768. Sähköposti: jenni.m.karjalainen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare