Skip to main content
test
Asiakasvastaava, Seniori info - Västra Nylands välfärdsområde

Tervetuloa ikääntyneiden palveluihin asiakasvastaavan määräaikaiseen sijaisuuteen. Tehtävä sijoittuu kotiutumisen asiakasohjaukseen Seniori-infossa. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti kotikuntoutuksen työpisteissä Espoossa. Työ on kotikuntoutuksen asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, päätöksentekoa kotihoidon palveluista sekä moniammatillisen työyhteisön jäsenenä toimimista. Työhön kuuluu yhteistyö hyvinvointialueen muiden toimijoiden kuten alueellisen kotihoidon kanssa. Työssäsi sinulla on tukena Seniori-infon kollegat, kuten kotikuntoutuksen kaksi asiakasvastaavaa.

Työpaikan nimi: Seniori info
Työaika: 38,25 yleistyöaika liukumalla
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen .

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaali- tai terveydenhuoltoalan amk- tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta ikääntyneiden palveluista, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme: Kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä, tiimityöskentelystä, palvelutarpeen arvioinnista, ruotsin kielen taitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Anni Rönnmark 040 5087139/anni.ronnmark@luvn.fi

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Karaportti 5 Espoo, Piispantilankuja, 02160 Espoo

Rekommenderade jobb