Skip to main content
test
Asiakirjahallinnan ja arkistoalan opiskelija - Porin kaupunki

Oletko kiinnostunut kesätyöstä asiakirjahallinnan ja arkistoinnin parissa?

Meille työllisyyspalveluihin haetaan asiakirjahallinnan ja arkistoalan korkeakoulu- tai amk-opiskelijaa arkistointimme läpikäymiseen ja uudelleen järjestelyyn.

Jos olet arkistoalan ja asiakirjahallinnan opiskelija, oma-aloitteinen, tarkka, huolellinen ja pystyt hoitamaan työtehtäviä myös itsenäisesti, voit olla etsimämme kesätyöntekijä!

Työn kesto on ajalle 12.6. - 11.7.2023. Työaika on 36,25 h/vk ja palkka 1530 €/kk.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, sillä siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten. Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 0885 ja 044 701 9989

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspäällikkö Jenni Ketonen p. 044 701 2667
Toimistosihteeri Leena Harhaluoma p. 044 701 2653

Lisätietoja

Porin kaupunki, Elinvoima- ja ympäristötoimiala/Työllisyyspalvelut

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: Teljänkatu 5, 28100 Pori

Rekommenderade jobb