Skip to main content
test
Asiakkuuspäällikkö - 2M-IT

Etsimme 2M-IT:lle Asiakkuudenhallinnan tiimiimme asiakkuuspäällikköä Etelä-Suomen alueelle.

2M-IT on Suomen suurimpia julkisomisteisia ICT-yhtiöitä, joka on rakentamassa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Asiakkuuspäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä hyvinvointialueen johdon, sote-alan ammattilaisten ja yhtiömme asiantuntijoiden kanssa. Olet yhdessä asiakkaan kanssa kehittämässä uusia toimintatapoja sekä varmistat ja kehität kokonaisuudessaan asiakastyytyväisyyttä.

Tehtäviisi kuuluu asiakassuhteen hoito kokonaisuutena. Vastaat vastuullesi nimettyjen asiakkuuksien myynnillisistä toimista - kuten tarjousten ja asiakassopimusten laatimisesta ja niihin liittyvistä neuvotteluista - sekä asiakassuhteen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta asiakkuudenhallinnan monimuotoisin keinoin. Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta kykyä hallita kokonaisuuksia ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia asiakkaan toiminnasta ja prosesseista sekä ICT:n hyödyntämisestä.

Arvostamme kokemusta ICT-palvelujen asiakasrajapinnassa työskentelystä, asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä kantaa vastuuta kokonaisuuksista. Eduksesi on, jos tunnet sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöä. Työtehtävä edellyttää matkustusvalmiutta pääosin Etelä-Suomen alueella.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Kanssamme Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto. Asiakkuudenhallinnan tiimi on pieni, tiivis ja omaa hyvän tekemisen meiningin.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käymme hakijoita läpi koko prosessin ajan, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Krannila Jarkko, asiakkuusjohtaja, +358400586162, jarkko.krannila@2m-it.fi

Lisätietoja

Asiakkuus

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb