Asiantuntija, avosairaanhoito, Lahti

Ansök senast  27.5.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa suunnittelemaan ja organisoimaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten digitaalisen työvälineen toimintakykymobiilin käyttöönoton. Tehtävä on määräaikainen, ensin ajalle 1.6. - 30.11.2024, ja todennäköisesti jatkuen vuoden 2025 loppuun asti.

Avosairaanhoidon tulosalueelle on yhteistyössä kuntoutuksen tulosalueen ja digipalveluiden kanssa käynnistymässä vuoden 2025 loppuun jatkuva Suomen kestävän kasvun ohjelman valtionavustushanke, RRP4-hanke eli Hoidon jatkuvuusmallin kehittäminen.

Toimintakykymobiili on sovellus, jota käytetään asiakkaan laaja-alaisen arvioinnin työvälineenä. Hyvinvointialueella tavoitteena on laajentaa ammattilaisten yhteistä ymmärrystä asiakkaiden terveyden, toimintakyvyn ja hyvinvoinnin arviointiin, kirjaamiseen ja seurantaan. Eri toimijoiden kanssa valmistellaan asiakasarviointien toimintamalli, omaksutaan yhteinen ICF-viitekehys ja otetaan käyttöön toimintakykymobiili tukemaan asiakkaan osallisuutta, palvelujen suunnittelua, moniammatillisuutta sekä hoidon ja palvelun jatkuvuutta.

Työtehtävässä pääpaino on hyvinvointialueen yhteisen toimintamallin suunnittelussa, toimintakykymobiilin käyttöönoton juurruttamissa ja ammattilaisten osaamisen vahvistamisessa. Vastuullasi on työtehtävän menestyksekäs suunnittelu, organisointi, toimeenpano, raportointi ja seuranta yhteistyössä hankkeen sekä kuntoutuksen tulosalueen henkilöstön tuella. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä hyvinvointialueen eri tulosalueiden henkilöstön sekä digipalveluiden kehittäjien kanssa. Lisäksi yhteistyöverkostoosi kuuluvat hanketyöhön osallistuvat muut asiantuntijakehittäjät ja vastuuhenkilöt.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää perehtyneisyyttä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmään sekä ymmärrystä laaja-alaisesta terveys- ja toimintakyvyn arvioinnista. Lisäksi työtehtävissä suoriutumisessa tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa sekä suunnitelmallista ja aktiivista työotetta. Arvostamme projektiosaamisen taitoja. Tehtävä edellyttää jonkin verran liikkumista maakunnan alueella. Etätyö on osittain mahdollista, tämänhetkinen työpiste sijaitsee Lahdessa Linjakadulla.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkiksi mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lähes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa, Kouvolasta puolessa tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Tule tekemään kansamme laadukasta kehittämistyötä!
Hakemukset pyydämme lähettämään 27.5.2024 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Tulosaluejohtaja Veli-Pekka Hakanen

puh. 044 780 2367

veli-pekka.hakanen@paijatha.fi

Tulosaluejohtaja Pertti Sopanen

puh. 044 482 3171

pertti.sopanen@paijatha.fi

Erityisasiatuntija Tuula Häyrinen

puh. 044 482 8280

tuula.hayrinen@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Läs om arbetsgivare