Asiantuntija, kuntajohtaminen - FCG Grupp

Johtamisen ja talouden osaamisen yksikkömme vahvistaa kuntajohtamisen tiimiään ja hakee joukkoonsa uransa alkupuolella olevaa

ASIANTUNTIJAA kehittymään kunta-alan osaajaksi.

Tule rakentamaan vaikuttavampaa ja toimivampaa yhteiskuntaa kanssamme!

FCG on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva konsulttitalo. Etsimme uutta verta johtamisen ja talouden osaamisalueelle, jossa tehdään vuosittain noin 400 eri projektia. Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle tai akateemisten opintojen loppupuolella olevalle.

Oletko etsimämme tulevaisuuden kuntakuiskaaja? Haemme henkilöä, joka haluaa oppia ja kehittää kunta-alan tuntemustaan pitkäjänteisesti asiakasverkostoja kuunnellen ja kokemuksia jakaen. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, mutta jonkinlainen kunta-alan osaaminen (esim. kuntien lainsäädäntöön, toimintalogiikkaan tai dynamiikkaan liittyen) esimerkiksi opinnäytetyön kautta katsotaan ehdottomasti eduksi.

Keskeiset tehtävät tässä roolissa liittyvät kuntajohtamisen kehittämiseen ja tukemiseen. Tuotat konsulttina muun muassa tekstiä ja materiaalia selvityksiin, visualisoit ja tulkitset aineistoja ja viestit luontevasti eri kanaviin.

Loistat tässä työssä, jos sinulla on uskallusta esittää ideoita ja kehittää niitä eteenpäin. Olet oma-aloitteinen, organisointitaitoinen tiimipelaajaa. Ilmaiset itseäsi ymmärrettävästi ‒ osaat kirjoittaa ja esiintyä luontevasti. Sinulla on ymmärrystä julkisen sektorin toiminnasta, analyyttistä työotetta, paineensietokykyä ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden syventää osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Kehittymisessä sinua tukee kuntajohtamisen palveluiden osaava tiimi. FCG kehittää aktiivisesti tekemisen tapaansa ketteriä työskentelytapoja edistämällä ja tarjoamalla sisäisiä coacheja osaamisen kehittämisen tueksi.

Tehtävä on vakituinen ja edellyttää matkustusvalmiutta. Työtä voit tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti tilanteesi mukaan.


FCG konsernin juuret ovat 1949 perustetussa Maaseudun keskusrakennustoimistossa, joka palveli maaseutukuntia rakentamisessa ja erityisesti koulujen suunnittelussa. FCG laajeni kansainväliseksi parikymmentä vuotta myöhemmin, kun aloitimme toiminnan Tunisiassa 1967.

Missiomme on Hyvän elämän tekijät. Sen eteen teemme työtä joka päivä. Haluamme luoda parempaa ja helpompaa arkea ja kehittää yhdyskuntia. Toimintaamme ohjaavat konsernimme arvot ja hyveet Välittäminen, Uteliaisuus ja Vastuullisuus.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 151
  • Työn aloitus on elokuussa tai sopimuksen mukaan.
  • 18.6.2021 - 31.7.2021 23:59
  • HelsinkiTampereTurku

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Tee innostuksesi kunta-alaa kohtaan näkyväksi ja hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 31.7. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätiedot:
Kimmo Haapasalo puh. 0405203020 24.6. saakka
Sami Miettinen puh. 044-430 9881 1.7. saakka

Lisätietoja

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Yhdistämme eri alojen osaajat luomaan uutta ja toimimme aktiivisesti erilaisissa ekosysteemeissä ja verkostohankkeissa, jotka tukevat perustehtäväämme tehdä yhteiskunnista kestävämpiä ja parempia paikkoja elää. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Tällä hetkellä FCG toimii globaalisti 7 eri maassa.

Rekommenderade jobb